Mcycles trots sponsor van TWC Oostrum!

“Heel erg gaaf dat mijn winkel door zo’n mooie club vertegenwoordigd gaat worden”

Jullie zijn van harte welkom in mijn winkel in Merselo, Een winkel die volledig is ingericht voor de sportieve fietser. Wil je beginnen met fietsen of ben je een fanatieke recreant?

Met mijn passie, aandacht en oprechte interesse adviseer ik jou graag met alles wat met fietsen te maken heeft.

Bij Mcycles kun je terecht voor:

Nieuwe en gebruikte fietsen
Onderhoud / reparatie
Accessoires Fietsmeting – Zadelmeting- rainingsadvies

Mcycles is officiëel dealer van: Cervélo, Cannondale en Olympia

Bedankt!

Met sportieve groet, Marcel Ruyten
Mcycles – Sport Cycle Specialist
M:+31(0)6 504 161 02
W: www.mcycles.nl  E:  info@mcycles.nl

suzuki-autobedrijf-ghv

Autobedrijf GHV
Al meer dan 45 jaar (ijzersterk) gewoon goede service.

Een vertrouwd adres voor ieder merk auto. Als dealer voor Suzuki, Fiat en Fiat Professional kunt U uiteraard met deze auto’s terecht bij Autobedrijf GHV voor alle voorkomende werkzaamheden, van een Apk-keuring met onderhoudsbeurt tot aircoservice en schadeherstel. Door onze samenwerking met CarProf zijn wij in staat om ook alle overige merken en modellen auto of bedrijfswagen te repareren en te onderhouden. Ook met uw camper kunt U bij ons terecht! Wij verstaan ons vak al ruim 45 jaar met bekroonde en persoonlijke service!

Suzuki-dealer autobedrijf G.H.V. bv in Oostrum-Venray heeft een groot aanbod aan nieuwe auto’s en occasions. Bekijk direct het actuele aanbod.

Stationsweg 183, OOSTRUM LB, 5807 AA | 0478 581 154
https://www.suzuki.nl/autobedrijf-ghv

Bowling VenrayRestaurant Bowling Venray
Led’s Go Bowling.. Ons moderne LED concept geeft jouw potje bowling opnieuw beleving!

Heerlijke muziek en lekkere hapjes voor een gegarandeerd gezellige avond!

Gezelligheid, sfeer en kwaliteit is waar wij voor staan.  Daarom uniek en alleen bij ons heerlijk à la carte dineren en de allerlekkerste arrangementen.

Bedrijfsfeesten, familieuitjes of gewoon met je vrienden erop uit. Wij bieden een oplossing voor elke gelegenheid. Kies voor een van onze arrangementen en beleef Bowling Venray!

Mgr. Hanssenstraat 10 | 5807 BD Oostrum | Tel. 0478 – 583223
www.bowlingvenray.nl

Café cafetaria Halfweg

 is een karakteristieke bruine kroeg: doordeweeks overdag is Café Halfweg het best te beschrijven als een ‘moderne’ bruine kroeg. In het weekend en in de avonden verandert de muziekstijl om ruimte te maken voor jeugdiger publiek, waarbij er natuurlijk altijd rekening wordt gehouden met wie er binnen zijn. Halfweg: dynamisch en gastvrij!Voor (hongerige!) toeristen ligt de cafetaria van Halfweg ideaal, halverwege de bekende Stationsweg tussen Oostrum en Venray. Logeert u in een Hotel of bent u op bezoek bij vrienden/familie? Iedereen kan u de (stations)weg wijzen, u kunt ons niet missen.Cafetaria Halfweg heeft een gevarieerd aanbod van snacks en hapjes tot volledige menu’s. Kom zeker eens een van de Wereld Burgers proberen, men serveert u deze graag.
www.halfwegvenray.nl

Faesen Faesen fysiotherapieFysiototaal geeft therapieën in alle richtingen: Fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, acupunctuur en elektro-acupunctuur. In zowel fysiotherapie alsmede manuele therapie en acupunctuur, heeft Erik Faesen een BIG registratie en een registratie bij de beroepsvereniging. Op alle gebieden is hij een “register therapeut“. Tevens heeft hij voor alle richtingen de Master opleiding gedaan. Daardoor worden de therapieën door de verzekeraars volledig vergoed. Door de meer dan 25 jaar opleidingen en de ruim 30 jarige ervaring kan men verzekerd zijn van optimale, individueel gerichte aanpak voor uw klachten. De praktijk ligt aan de stationsweg 11 te Venray.
www.faesenfysiototaal.nl