Café cafetaria Halfweg

 is een karakteristieke bruine kroeg: doordeweeks overdag is Café Halfweg het best te beschrijven als een ‘moderne’ bruine kroeg. In het weekend en in de avonden verandert de muziekstijl om ruimte te maken voor jeugdiger publiek, waarbij er natuurlijk altijd rekening wordt gehouden met wie er binnen zijn. Halfweg: dynamisch en gastvrij!Voor (hongerige!) toeristen ligt de cafetaria van Halfweg ideaal, halverwege de bekende Stationsweg tussen Oostrum en Venray. Logeert u in een Hotel of bent u op bezoek bij vrienden/familie? Iedereen kan u de (stations)weg wijzen, u kunt ons niet missen.Cafetaria Halfweg heeft een gevarieerd aanbod van snacks en hapjes tot volledige menu’s. Kom zeker eens een van de Wereld Burgers proberen, men serveert u deze graag.
www.halfwegvenray.nl

Frans Thijs

Frans thijsFrans Thijs Wielerspeciaalzaak levert diverse soorten racefietsen en mountainbikes in verschillende soorten en maten, en is een erkend Campagnolo Pro-Shop dealer. Hij levert ook kinder-, stads-, hybride en elektrische fietsen. Hij kan in principe alle fietsen en accessoires leveren die u maar wenst.
http://www.profilegennep.nl

Faesen FysioTotaal

Faesen Faesen fysiotherapieFysiototaal geeft therapieën in alle richtingen: Fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, acupunctuur en elektro-acupunctuur. In zowel fysiotherapie alsmede manuele therapie en acupunctuur, heeft Erik Faesen een BIG registratie en een registratie bij de beroepsvereniging. Op alle gebieden is hij een “register therapeut“. Tevens heeft hij voor alle richtingen de Master opleiding gedaan. Daardoor worden de therapieën door de verzekeraars volledig vergoed. Door de meer dan 25 jaar opleidingen en de ruim 30 jarige ervaring kan men verzekerd zijn van optimale, individueel gerichte aanpak voor uw klachten. De praktijk ligt aan de stationsweg 11 te Venray.
www.faesenfysiototaal.nl