Wie is de club
Toerclub die in de periode maart tot en met oktober wekelijks vooraf bepaalde ritten op de weg in het noordelijk grensgebied van Limburg rijdt en tijdens de wintermaanden in de omringende bosgebieden op de mountainbike.

Wat wordt van nieuwe leden verwacht
Naast het hebben van een fiets, enthousiasme, buiten willen presteren, enig doorzettingsvermogen, bereid om te zweten en om nat en af en toe ook vuil te worden. Als kennismaking vooraf tot maximaal drie keer meerijden kan ook!!!
Wie zijn de leden
Mannen en vrouwen in de leeftijd van 35 tot en met gepensioneerden en op verschillend prestatief niveau en van verschillend pluimage.
Wat zijn de ritten
Tijdens het seizoen op de zaterdagen (12.30 uur), zondagen (09.00 uur) en dinsdagen (voor/-najaar 11.00 uur en ’s-zomer’s 09.30 uur) met een lengte van 80 tot 100 km en een snelheid aangepast aan het niveau van de deelnemers. Maar altijd geldt “samen uit, samen thuis”.
Wat biedt de club
Lage contributie ( 60 euro/jaar), lidmaatschap NTFU met ongevallenverzekering, uitgebreid pakket clubkleding voor de eenmalige prijs van 125 euro, rijden in groepsverband, sportmaatjes, kennis en ervaring, een fietsweekend per jaar en voor onervaren fietser voor een overeen te komen periode één op één begeleiding.
Waar verdere informatie verkrijgbaar
Stuur een e-mail naar
info@twcoostrum.nl of
pietvdven@home.nl.